Cameretten verzacht ellende

Humor, cabaret en satire maakt misère en ellende leuker! Zoals de ellende van de jaarlijkse belastingaangifte. Blij met de gemaakte winsten, maar doet die afdracht aan de fiscus toch pijn?Cameretten heeft hiervoor de ideale oplossing!

Doneer een bedrag aan een Culturele ANBI zoals Stichting Cameretten. Een Culturele ANBI biedt meer fiscaal voordeel dan een ‘reguliere’ ANBI. Bedrijven mogen 1,5 keer het bedrag van een gift aftrekken. Een particulier mag onbegrensd 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Meer impact met hetzelfde geld. Mooier kan het bijna niet.

Nog een extra bonus!
Toch wel. Je draagt gelijk bij aan de toekomst van cabarettalent van Nederland! Cameretten heeft bewezen dat zij winnaars aflevert die tot de absolute cabarettop van Nederland behoren. Om in de toekomst te genieten van humor, cabaret en satire is een donatie aan Cameretten van belang.

Wil je ook lachend die blauwe envelop openen? En bijdragen aan het cabaretlandschap van Nederland? Dan kom ik graag met jou in contact via merel@cameretten.nl of kijk hier voor meer info.