Bekendmaking halvefinalisten Cameretten Festival 2023

Na 3 enerverende voorrondes van de 57e editie van Cameretten Festival kunnen we de keuze van de selectiecommissie bekend maken. We feliciteren BRO’S, Daveson Ignatia, Doris Bagijn, Frank Schäfer, Molly & Esmee, Yannick Joos en Marc van Gestel met hun deelname aan Cameretten Festival 2023! Alle deelnemers gaan de komende weken aan de slag met de regisseurs van het festival en zullen te zien zijn in de try-out tour.

Bij hoge uitzondering spelen er dit jaar 7 acts op het festival. Daarvan nemen er 6 deel aan de wedstrijd. Marc van Gestel heeft onlangs slecht nieuws te horen gekregen over zijn gezondheid. Hij zal om die reden geen deel uitmaken van de competitie. We zijn zeer onder de indruk van zijn voorstelling “Onder Voorbehoud” en we willen hem de mogelijkheid bieden deze voorstelling nog zo vaak mogelijk te spelen, voor een zo groot mogelijk publiek. Marc zal om deze reden, waar mogelijk en onder voorbehoud, zijn programma als speciale gast spelen op elk onderdeel van het volledige traject van Cameretten Festival 2023.

Bij de eerste halve finale op donderdag 23 november in Diligentia in Den Haag spelen achtereenvolgend voor een finaleplek: Doris Bagijn, Daveson Ignatia en BRO’S. Het gastoptreden wordt verzorgd door Martijn Crins. Bij de tweede halve finale op vrijdag 24 november in Diligentia in Den Haag spelen achtereenvolgend voor een finaleplek: Yannick Joos, Molly en & Esmee en Frank Schäfer. Het gastoptreden wordt verzorgd door Pieter Verelst. Beide halve finales worden gepresenteerd door Soundos El Ahmadi.

Na afloop van de tweede halve finale zullen de 3 finalisten bekend gemaakt worden die op zaterdag 25 november zullen strijden in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag voor de winst van Cameretten Festival 2023. Brigitte Kaandorp zal het gastoptreden verzorgen en de finale zal worden gepresenteerd door Sanne Wallis de Vries.

Kijk om kaarten te reserveren op de speellijst met alle voorstellingen: https://cameretten.nl/agenda/