Cameretten terug naar haar roots!

Op vrijdag 23 juni organiseren we in samenwerking met café de Wijnhaven in Delft een heus Cameretten festijn. Met optredens van cabarettalenten Victor Luis van Es (finalist Cameretten 2016) en Kiki Schippers (publieks- en persoonlijkheidsprijs Cameretten 2014). De presentatie is in handen van Delftenaar Jasper van Kuijk (juryprijs Cameretten 2010). Het belooft een avondje ouderwets lachen te worden, aan het Cameretten plein. Aanvang 20.30 uur, entree gratis.  

In 1966 vond de eerste editie van Cameretten Festival plaats in de Koornbeurs te Delft, georganiseerd door studentenvereniging S.S.R. Delft. Sindsdien is het naar het plein vernoemde cabaretfestival uitgegroeid tot hét onafhankelijke podium waar nieuw aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers met aansprekende winnaars als Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Ronald Goedemondt en Jandino Asporaat.

Café de Wijnhaven haalt Cameretten Festival terug naar waar het ooit allemaal begonnen is. Een lang gekoesterde droom van de eigenaresse gaat hiermee in vervulling. Op vrijdag 23 juni kan er gratis en voor niets keihard gelachen worden om de topcabaretiers van morgen. Geniet van optredens van Victor Luis van Es en Kiki Schippers. Delftenaar Jasper van Kuijk heet je van harte welkom. Interesse? Meld je aan via het Facebookevent!