Cameretten Comedy Night @Biergarten

In navolging op het succes van de voorgaande jaren zijn er dit jaar twee Cameretten Comedy Nights gepland in de Biergarten Rotterdam! Op 14 juni aanstaande is de eerste editie van dit jaar. Claim een plek waar je (gratis!) kan genieten van de comedians in combinatie met een lekker koud biertje. Lachen gegarandeerd!

Zie hier de foto’s van de laatste editie!

Woensdag 14 juni | 20:30 uur
Host: Arie Koomen
Comedian 1: Emiel van der Logt
Comedian 2: Rayen Panday

ARIE KOOMEN
In 1996 wordt Arie Koomen samen met Silvester Zwaneveld tweede bij Cameretten Festival, met naar eigen zeggen ter plekke verzonnen materiaal. Na meerdere theaterprogramma’s maakten de heren een aantal programma’s voor BNN, waaronder ‘Oraal’. Solo is Arie bekend van improvisatieprogramma De Lama’s, het comedyprogramma Tequila en Doe maar normaal.

EMIEL VAN DER LOGT
In 2014 behaalde Emiel de finale van Cameretten. Volgens de jury staat hij met overtuiging, een hoge dosis energie maar vooral met veel plezier op het podium. In december 2016 ging Emiel met zijn voorstelling ‘Stop met Huilen’ in première, waarin hij werkelijk alle kanten op gaat. Van lekker luchtig naar zware shit en weer terug. Zonder filter en met een grap.

RAYEN PANDAY
In 2010 nam Rayen deel aan Cameretten en sindsdien is hij in theaters door heel Nederland te zien. Op het moment tourt hij met zijn derde avondvullende voorstelling ‘Niet verder vertellen’. Daarnaast is hij ook achter de schermen actief, zo schrijft hij o.a. voor ‘De Dino Show’.

Het had niet veel gescheeld of Rayen had als praktiserende hindoe priester geworden. Gelukkig voor ons heeft de voormalig rechtenstudent een andere weg ingeslagen, zodat wij vanavond keihard om hem kunnen lachen!