Cameretten winnen was een droom!

Ik hoorde veel verhalen over grootheden die vroeger Cameretten wonnen. Zelf meedoen geeft je al een mythisch gevoel, maar het dan zelf winnen is een droom die uitkomt.

Na het winnen van Cameretten is men avondvullende voorstelling heel veel verkocht voor volgend seizoen. En ook in België krijg ik nu meer kansen.

Ik dacht dat ik vrij stressbestendig was, tot ik in het uitverkocht nieuwe Luxor in Rotterdam bij de finale stond te wachten op de jury die hun juryrapporten gingen voorlezen. Ik zakte letterlijk door de grond van de zenuwen, men hart ging maal vijf en de haren vielen ter plekken uit men hoofd. En toch zou ik het zo weer opnieuw willen doen! Want al deze ongemakkelijkheden wegen niet op tegen de beloning die je er voor in de plaats krijgt. Een tour van ongeveer 45 voorstellingen en in mijn geval, winnaar van de juryprijs.

Het minste wat ik kan zeggen is dat Cameretten zeker men jaar heeft gemaakt!

Groetjes,

Pieter