Motiveren á la Janneke!

Ik heb 2 keer meegedaan aan Cameretten. 2017 vond ik leuker dan 2011, omdat ik toen de jury- en de publieksprijs won. Een intensief gebeuren is het wel, dat winnen, een hoop poeha, poespas en gedoe. Maar gedoe is het leven toch wel, en dan is dit behoorlijk leuk gedoe.

Ik zou je ook aanraden je rijbewijs te halen, want als je moeder je steeds moet brengen staat dat niet zo professioneel en bovendien heeft mijn moeder geen auto. Ik nu dus wel, ik zou mijn moeder dan alsnog mee kunnen nemen maar daar is weinig reden toe omdat zij niet een van de andere finalisten is gelukkig. Ik zou niet meedoen in het jaar waarin je moeder ook meedoet. Tenzij je een duo bent, dan is het wel handig om hetzelfde jaar te kiezen. Ook omdat het de jury anders wellicht ontgaat dat jullie een duo zijn.

Kortom: doe mee of niet, één of meerdere keren, maar win in elk geval de laatste.

Schrijf je hier in voor de 53e editie van Cameretten!

Foto: Jaap Reedijk