Chris Verlaan bij PAUW

Chris Verlaan was op 26 november te gast bij PAUW. Chris sprak onder meer over zijn autisme en hoe hij gebruikt voor zijn voorstelling. Kijk hier het stuk terug.

Chris Verlaan bij PAUW

Lees hier hoe hij het heeft ervaren.

Janneke de Bijl te gast bij 5 Uur Live

Janneke de Bijl trapte 2018 af bij RTL 5 Uur Live aan tafel bij Daphne Bunskoek. Janneke sprak hier over haar winst bij Cameretten en wat 2018 verder voor haar in petto heeft! Kijk de aflevering hier terug!

Aflevering 6 – Janneke de Bijl

In januari en februari 2018 is op OPEN Rotterdam iedere vrijdag om 18.15 uur een aflevering Keihard Lachen te zien. Een documentaire reeks waar de halve finalisten van Cameretten Festival worden gevolgd in hun weg naar de winst. Iedere aflevering staat een andere halve finalist centraal. In aflevering 5 maak je kennis met Janneke de Bijl!

Aflevering 5 – Andries Tunru

In januari en februari 2018 is op OPEN Rotterdam iedere vrijdag om 18.15 uur een aflevering Keihard Lachen te zien. Een documentaire reeks waar de halve finalisten van Cameretten Festival worden gevolgd in hun weg naar de winst. Iedere aflevering staat een andere halve finalist centraal. In aflevering 5 maak je kennis met Andries Tunru!

 

Aflevering 4 – Mark Waumans

In januari en februari 2018 is op OPEN Rotterdam iedere vrijdag om 18.15 uur een aflevering Keihard Lachen te zien. Een documentaire reeks waar de halve finalisten van Cameretten Festival worden gevolgd in hun weg naar de winst. Iedere aflevering staat een andere halve finalist centraal. In aflevering 4 maak je kennis met Mark Waumans!

Aflevering 3 – Roovers & van Leeuwen

In januari en februari 2018 is op OPEN Rotterdam iedere vrijdag om 18.15 uur een aflevering Keihard Lachen te zien. Een documentaire reeks waar de halve finalisten van Cameretten Festival worden gevolgd in hun weg naar de winst. Iedere aflevering staat een andere halve finalist centraal. In aflevering 3 maak je kennis met Roovers & van Leeuwen!

 

Aflevering 2 – Bonusmateriaal

In januari en februari 2018 is op OPEN Rotterdam iedere vrijdag om 18.15 uur een aflevering Keihard Lachen te zien. Een documentaire reeks waar de halve finalisten van Cameretten Festival worden gevolgd in hun weg naar de winst. Iedere aflevering staat een andere halve finalist centraal. In aflevering 2 maak je kennis met Bonusmateriaal!

 

Aflevering 1 – De Gestampte Meisjes

In januari en februari 2018 is op OPEN Rotterdam iedere vrijdag om 18.15 uur een aflevering Keihard Lachen te zien. Een documentaire reeks waar de halve finalisten van Cameretten Festival worden gevolgd in hun weg naar de winst. Iedere aflevering staat een andere halve finalist centraal. In aflevering 1 maak je kennis met De Gestampte Meisjes!

 

Janneke de Bijl in DWDD

Na het winnen van zowel de Jury- als de Publieksprijs mocht Janneke de Bijl aanschuiven bij De Wereld Draait Door.

Kijk het hier terug!

Aftermovie Cameretten ’17

De strijd om de 52e editie van Cameretten Festival is gestreden! Herbeleef de finale avond samen met ons en kijk de aftermovie met onze drie te gekke finalisten Janneke de Bijl, Andries Tunru en Mark Waumans! Tot en met mei kan er nog keihard gelachen worden tijdens de Finalistentournee! Mis het niet, kijk voor meer info, data en kaarten in onze agenda!