Aftermovie Cameretten 2023

BRO’S wint Cameretten Festival 2023

Aftermovie Cameretten 2022

Aftermovie Cameretten 2021

In de finale van de 55e editie van Cameretten Festival hebben Teun Wolters, Blauwe Vinkjes en Thjum Arts gestreden voor de winst. Drie getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. De jury heeft aan het eind van een spannende finale-avond de Juryprijs toegekend aan Thjum Arts. De publieksprijs is ook naar Thjum Arts gegaan. Dit jaar is de Persoonlijkheidsprijs uitgereikt aan Michèlle Schimscheimer.

Kijk hier voor de toffe aftermovie van de laatste editie van Cameretten in Rotterdam.

Aftermovie Cameretten 2019

Na vier spannende dagen in het Luxor Theater, hebben Henk Overdijk, Remy Evers en Tobi Kooiman gestreden voor de winst van Cameretten 2019! Remy Evers ging er vandoor met de juryprijs en Tobi Kooiman wist de publieksprijs binnen te slepen.

Ondanks dat hij geen plek in de finale behaalde, prees de jury Samir Fighil met de persoonlijkheidsprijs.

Zie hier voor de aftermovie.

Aftermovie Cameretten 2018

Na spannende halve finales, hebben Chris Verlaan, Waterkonijnen en Hassan el Rahaui gestreden voor de winst en titel “Winnaar” van Cameretten 2018! Chris Verlaan is zowel met de Juryprijs en Publieksprijs naar huis gegaan.

Zie hier voor de aftermovie.

Chris Verlaan bij PAUW

Chris Verlaan was op 26 november te gast bij PAUW. Chris sprak onder meer over zijn autisme en hoe hij gebruikt voor zijn voorstelling. Kijk hier het stuk terug.

Chris Verlaan bij PAUW

Lees hier hoe hij het heeft ervaren.

Janneke de Bijl te gast bij 5 Uur Live

Janneke de Bijl trapte 2018 af bij RTL 5 Uur Live aan tafel bij Daphne Bunskoek. Janneke sprak hier over haar winst bij Cameretten en wat 2018 verder voor haar in petto heeft! Kijk de aflevering hier terug!

Aflevering 6 – Janneke de Bijl

In januari en februari 2018 is op OPEN Rotterdam iedere vrijdag om 18.15 uur een aflevering Keihard Lachen te zien. Een documentaire reeks waar de halve finalisten van Cameretten Festival worden gevolgd in hun weg naar de winst. Iedere aflevering staat een andere halve finalist centraal. In aflevering 5 maak je kennis met Janneke de Bijl!

Aflevering 5 – Andries Tunru

In januari en februari 2018 is op OPEN Rotterdam iedere vrijdag om 18.15 uur een aflevering Keihard Lachen te zien. Een documentaire reeks waar de halve finalisten van Cameretten Festival worden gevolgd in hun weg naar de winst. Iedere aflevering staat een andere halve finalist centraal. In aflevering 5 maak je kennis met Andries Tunru!