Radio Veronica en Cameretten slaan handen ineen

Cameretten, het oudste en grootste cabaretfestival van Nederland, gaat voor haar 53e editie samenwerken met Radio Veronica. Het radiostation, dat cabaret een warm hart toedraagt, nodigt de aanstormende talenten van Cameretten uit. Vanaf 16 november tot aan de finale op 24 november komt er iedere dag een deelnemer van Cameretten langs in de Veronica studio.
 
Het vak van een cabaretier bestaat niet meer enkel uit het optreden in een theater. Tegenwoordig is media ook een groot onderdeel van het cabaret vak. Voor de aanstormende talenten van Cameretten is de samenwerking met Veronica dan ook een unieke kans om kennis te maken met radio. Het zou bovendien ook zomaar het allereerste radio optreden kunnen worden van een toekomstige topcabaretier.

Cameretten is een platform voor jong cabarettalent, waar talenten artistiek worden begeleid, kennis ontvangen over het cabaret vak, veel vlieguren kunnen maken en uiteindelijk ook een heel waardevol netwerk in de theaterbranche kunnen opbouwen.

De zes acts die deelnemen aan de 53e editie van Cameretten zijn vanaf 16 november te horen in de Veronica Ochtendshow met Giel.