Lachen en overnachten in Rotterdam

Lachen, eten en slapen! Op zoek naar een humorvol weekend weg naar Rotterdam?
Dan hebben we de perfecte combinatie gevonden. In het weekend van 23, 24 en 25 november vinden de halve finales en finale van Cameretten plaats in het Luxor Theater.

 

Op donderdag 23 en vrijdag 24 november om 20.00 uur beginnen de voorstellingen in het oude Luxor Theater waarin de deelnemers de sterren van de hemel zullen spelen om die felbegeerde finale plaats te winnen. De beste drie deelnemers die door mogen naar de finale zullen op 25 november om 19.30 uur in het nieuwe Luxor Theater optreden.

Een spannende avond, want wie zal de juryprijs, publieksprijs en eventueel de persoonlijkheidsprijs mee naar huis nemen? Voor de publieksprijs heb jij ook een stem.

Combineer deze avond met een nacht in het NHOW hotel (tegenover het nieuwe Luxor Theater) zodat je tot in de kleine uurtjes kan napraten over de leukste grappen, mooiste verhalen en bijzondere optredens die je die avond hebt gezien. NHOW hotel zit in het gebouw ‘De Rotterdam’ en heeft uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Dit desinghotel, ontworpen door Rem Koolhaas/OMA ligt op 3 minuten loopafstand van het nieuwe Luxor theater en 5 minuten van de metro- en tramhalte Wilhelminaplein (6 min met de metro van het oude Luxor Theater).

In samenwerking met Cameretten kan NHOW Rotterdam een nacht inclusief ontbijt (ad. 19,90) aanbieden voor maar € 135,- (incl. BTW).

Kijk voor meer informatie op www.nhow-rotterdam.com of bel naar 010 206 7600.