november, 2019

28nov20:0023:00Kwartfinale - CamerettenKwartfinale - Cameretten 20:00 - 23:00 Rotterdam - oude Luxor Theater

more

Event Details

Cameretten is theater voor cultuurliefhebbers die houden van iets nieuws uitproberen. Deze cabaretwedstrijd biedt een grote diversiteit op het gebied van komische acts. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en van geëngageerde liedjes tot rauwe stand-upcomedy: dit is een avontuurlijke avond voor mensen die een leven vol humor nastreven en zichzelf graag zien als talentontdekker.

 

Deze kweekvijver ontdekt, begeleidt en presenteert toptalent sinds 1966 aan het grote publiek. Cameretten is daarmee het oudste én grootste cabaretfestival van Nederland. Het is traditie dat de finalisten de topcabaretiers van de toekomst worden. En die kun je tijdens deze avond zien zonder in je slaapzak voor de deur te liggen. Leuk feitje voor pubquiz-fans: het spektakel draagt de naam van een plein in Delft en werd opgezet door tegendraadse studenten.

 

Deze cabaretiers wonnen Cameretten en hebben het pad geplaveid voor de volgende generatie aanstormende talenten:

Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.

 

 

Woe & Do

Kwartfinale

27 & 28 november 2019

Oude Luxor Theater

20.00 uur (duur: 3 uur)

Kaarten: 17,50

 

Tijd

(Donderdag) 20:00 - 23:00

Locatie

Rotterdam - oude Luxor Theater

Tickets

Koop kaarten
X