Cameretten x Annabel

Annabel en Cameretten bundelen de krachten! Op woensdag 25 mei treden de drie finalisten van Cameretten Festival 2015 voor de allerlaatste keer samen op in Annabel. Voor deze speciale gelegenheid wordt het poppodium omgetoverd tot de gezelligste woonkamer van Rotterdam! Neem plaats en laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers. Spoiler-alert: niemand minder dan Guido Weijers sluit de avond af met een try-out van zijn show Gabbers!

Na een te gekke finale in het nieuwe Luxor Theater hebben de drie finalisten van Cameretten Festival 2015 niet stil gezeten. In een paar maanden tijd hebben zij maar liefst in 52 theaters door heel het land gespeeld! Voor de 53e en tevens laatste keer, keren Anne Neuteboom (Jury- en Publieksprijs), Jasper Smit en Tom Montfrooy op 25 mei terug naar de stad waar het allemaal begonnen is, Rotterdam! Annabel ondergaat deze avond speciaal voor Cameretten een gedaanteverwisseling en bouwt de grote zaal om tot een grote gezellige woonkamer.

Oud-deelnemer Guido Weijers is ook van de partij! Hij sluit de avond af met een try-out van zijn programma Gabbers, waarmee hij in juni samen met Jandino Asporaat, Philippe Geubels en Roué Verveer in de Ziggo Dome speelt. De avond wordt gehost door René van Meurs, winnaar van de Jury- en Publieksprijs in 2012 en o.a. bekend van de one-liner show Padoem Patss op BNN. Kortom, het belooft een avondje keihard lachen te worden!

Kaarten zijn te koop via annabel.nu en/of ticketscript.nl.